Modele de soba pentru 2 camere 2019 年 02 月 19 日 at 06:24

Buna Ziua, de mai multa vreme l`ACPPU o solutie pentru incalzirea locuintei, o Casa de aprox. 100 MP, numai parter, situata in Comuna Voinesti – Dambovita. Consultand toate tipurile tehnice de incalzire am tras concluzia ca poate, CEA mai convenabila solutie pentru mine ar fi montarea unui termosemineu la un pret rezonabil. Casa in care Locuiesc este o constructie mai Veche, la care am facut imbunatatiri: AM Montat menuiserie tripan, AM izolat-o PE extérieur cu polistiren grafitat de 10 cm, iar deasupra tavanelor am aplicat un Strat de Vata minerala de 20 cm. pentru incalzire folosesc SoBe PE lemne (nu avem gaze in Zona si nici nu vom avea prea curand). De aceea m-am gandit la comoditatea folosirii unui termosemineu: cu un singur foc rezolv problema! Inca nu am luat inca o decizie, deoarece nu sunt PE depeline lamurit ce putere mi-ar fi de ajuns: Unii sustin ca o putere transmisa APEI de 17 kW ar fi suficienta, in timp ce altii afirma ca potrivita ar fi de 22 – 24 kW; nici nu am posibilitatea de a vizualiza o instalatie in functiune, sa pot afla mai multe informatii privind functionarea si gradul de eficienta. Nu cred ca m-As putea baza Numai pe datele tehnice ALE Producatorilor. Totodata mai este un aspect legat de faptul ca nu este in permanenta cineva acasa sa intretina focul. Daca dispuneti de informatii béton despre acest subiect sau ma puteti INDRUMA in vreun fel v-As fi recunoscator.

Va multumesc anticipat pentru timpul acordat! Cu Stima, Buna ziua Carmen, ideea de incalzire este Buna. Eu recomand incalzirea prin pardoseala pentru ca este foarte confortabila. Pentru soba PE lemne, ITI recomand sa te orientezi la un semineu sau termosemineu (Cu racord la calorifere). Poti vedea sobele Prity pentru a alege modelul Care-TI place. Iar la Centrala TERMICA Electrica, vezi modelele de la PROTHERM. Termosemineul este o varianta Buna. Dar nu cred ca este mai bun decat un Cazan PE lemne. Pentru ca are cantitatea de APA mai mica, Camera de ardere mai mica – CEEA CE inseamna si o autonomie redusa. Pentru ca pretul pentru sobele de gatit PE lemne ieftine poate sa fie si de 1000 – 2000 Lei, sunt cateva lucruri pe care ar trebui sa le IEI in considerare inainte sa cumperi SoBe PE lemne ieftine: este greu de estimer consumul.

Ideea este ca Centrala PE lemne este mai ieftina de folosit, Dar trebuie facut focul des. CEA Electrica este comoda si confortabila, Dar ceva mai scumpa. Pentru Centrala Electrica, Poti vedea o estimare a consumului in articolul despre Cat consuma o Centrala Electrica PE blog. Am cumparat récente o soba Astuce Centrala Koper antigona spécial 90 GE si ma cam incurc in Cartea TEHNICA care este in engleza, poate ma ajuta cineva cu cateva informatii – PE Langa TUr – Retur de 1 “pentru calorifere, mai exista renforcer APA rece si o Alta cu un CAPAC Rosu – m un gandesc nu II apa calda. Rog ajutor multumesc pentru o soba PE lemne ieftina Poti folosi mai multe tipuri de combustibil in fuctie de Model. Am luat un semineu cu circuit de incalzire pentru calorifere, si vreau sa stiu cum pot limita Temperatura maxima Care pleaca de la El? Pentru ca am incalzire prin pardoseala si cred ca IMI trebuie un kit de automatizare sau Alta solutie. Pentru circuitul de incalzire prin pardoseala, Poti folosi un ventil TERMIC de amestec ESBE VTA 322. Acesta limiteaza temeratura PE TUR, amestecand cu returul.

Îl găsim PE Strada Buzăului, Nr. 39, DIN Craiova. AM ajuns la Poarta lui după ce ne-a fost recomandat ca bun meseriaş. Bărbatul DIN faţa noastră ne spune cu durere în Glas că a fost nevoit să se lase de meserie. Mai face SoBe rar, doar pentru Rudele apropiate. “E o meserie grea, să ştiţi… Nu o face oricine. Cerere pentru SoBe Sitiera şi la ora actuală şi e destul de Mare “, a început să ne explice Nea Gheorghe Stoenescu, în vârstă de 70 de Ani.

Comments are closed.